• HSP-Health, Lifestyle & Life Coach / Mindfulness Trainer
  • info@hhlcoaching.nl

Cheat Sheet Overprikkeling

GRATIS CHEAT SHEET

Overprikkeling

Alles wat je als HSP moet weten om overprikkeling te voorkomen
In deze Cheat Sheet leer ik je in 10 stappen wat overprikkeling is en hoe je dit kunt voorkomen. Ook ga je aan de slag met je eigen back-up plan.

Samen implementeren
Natuurlijk hoef je het niet alleen te doen. Je ontvangt  van mij via de mail opdrachten voor het maken van je eigen back-up plan. Samen gaan we aan de slag om de tips die je ontvangt te implementeren.

'Alles draait om bewustzijn & balans.'

coachegesprek

Weet wat werkt voor jou...

Overprikkeling

Één van de grootste uitdagingen die je als HSP kunt hebben is ervoor zorgen dat je niet continu overprikkeld raakt. Als HSP ben je nou eenmaal sneller en vaker overprikkeld dan niet-HSP. Dit kan ervoor zorgen dat jij steeds over je eigen grenzen heen gaat omdat je mee wilt doen met de rest, zelfs wanneer dit betekent dat je overprikkeld zult raken, wetende dat je daarna niet zoveel meer waard bent….. Het kan er ook voor zorgen dat je juist activiteiten uit de weg gaat en er voor kiest om niet zoveel meer te ondernomen omdat je bang bent om overprikkeld te raken.

‘Alles draait om bewustzijn & balans.’ Als je dit zo leest, weet je dat eigenlijk ook wel… Toch gaat het in de praktijk keer op keer weer mis. Je blijft balanceren tussen té veel en té weinig prikkels.

Weten wat voor jou werkt helpt je verder en hier kom je alleen achter als je er actief mee aan de slag gaat. Weet dat verandering mogelijk is en dat je geen slachtoffer hoeft te zijn van je hoogsensitiviteit! Door het maken van je eigen back-up plan weet je precies wat voor jou werkt, zodat je op een moment van overprikkeling snel weer hersteld bent. En je hoeft het niet alleen te doen, ik ga je daar bij helpen.

DOWNLOAD NU DE GRATIS CHEAT SHEET!

Overprikkeling