• HSP-Healthcoach & Mindfulness Trainer
 • hhlcoaching@gmail.com

HSP Coaching

Gezond & Gelukkig Hoogsensitief

Hoogsensitiviteit Een unieke eigenschap

Het is tijd om te stralen!

IMG_2821

Persoonlijke HSP-Health Coach

Voor ondernemende vrouwen

Als coach begeleid ik ondernemende hoogsensitieve vrouwen naar een optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam, zodat ze meer energie hebben en hun hoogsensitiviteit kunnen gaan inzetten als kracht.

Een leefstijl die écht bij je past én waar je gelukkig van wordt. Praktisch, positief & doelgericht. Ik help je met het doorvoeren van kleine veranderingen, stap voor stap, zodat je steeds bewuster & gezonder gaat leven en  al je gezondheidsdoelen zult behalen. Jij kunt zélf grote invloed uitoefenen op jouw gezondheid, maar om dat te doen is een beetje hulp wel fijn.

Samen gaan we de uitdaging aan en bekijken we welke invloed jouw hoogsensitiviteit heeft op jouw leven en welke rol jouw huidige leefstijl daarin speelt.

Herken je dit?

 • Je hebt vaak last van prikkels...
 • Je voelt je vaak anders en onbegrepen...
 • Jij weet dat je unieke kwaliteiten bezit, het lukt je alleen niet om ze optimaal te benutten...
 • Je bent gevoelig voor sfeer...
  • Je neemt de emoties van anderen over...
  • Je kunt je niet goed focussen...
  • Je voert gesprekken keer op keer opnieuw in je hoofd...
  • Je hebt moeite om het tempo van anderen bij te benen, zonder stress te ervaren...

   Wat is hoogsensitiviteit?

   Hoogsensitiviteit is een eigenschap die 1 op de 5 mensen bezit. Het houdt simpelweg in dat jouw brein en zenuwstelsel gevoeliger zijn voor prikkels. Bij de meeste mensen begint (de ontdekking van) hoogsensitiviteit met het gevoel ‘anders’ te zijn dan anderen. Dit gevoel begint meestal vanaf het eerste moment dat men zich kan herinneren en de meeste mensen kunnen het ook niet goed benoemen, want wat is dat dan ‘je anders voelen’? Het is een gevoel wat soms enorm in de weg kan zitten en wat vaak ook voor moeilijkheden en problemen zorgt. 

   Intense prikkelverwerking

   Hoogsensitiviteit is een eigenschap van het zenuwstelsel in combinatie met de hersenen. Ergens in het proces van verwerking, tussen het binnenkomen van een prikkel en het verwerken ervan door de hersenen, loopt het bij hoogsensitieve mensen anders dan bij de meeste mensen. Bij hoogsensitieve mensen werkt de informatieverwerking op een uitgebreidere en nauwkeurigere manier.

   'Voor jezelf zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.'

   Nadia kantoor
   IMG_5055

   Even voorstellen...

   Hello!

   Ik ben Nadia Boeijing-Bradaï en ik woon samen met mijn man Erik en onze twee dochters in Emmen. Een aantal jaar geleden heb ik het roer volledig omgegooid en ben ik mijn eigen praktijk als health, lifestyle & lifecoach gestart. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd Mindfulness trainer.

   Zo’n 6 jaar geleden kwam ik in een burn-out terecht. Dit was voor mij ook het moment waarop ik mij meer bewust werd van mijn hoogsensitiviteit. Ik wist altijd al wel dat ik ‘gevoelig’ was, maar ik wist niet dat daar ook echt wetenschappelijk onderzoek naar was gedaan. Ik vond hoogsensitiviteit maar zweverig en wilde die kant van mijzelf niet benadrukken. Nieuwsgierig als ik ben ging ik op onderzoek uit, en wat daaruit kwam was voor mij een echte eyeopener. Een wereld van herkenning! Ik ben me vervolgens gaan verdiepen in de positieve kanten en kwaliteiten van HSP. Voor mij was het belangrijk om niet meer mee te (willen) doen met de mainstream, maar om rekening te houden met mijn sensitiviteit.

   Door keuzes te maken die bij mij passen. Keuzes, die ik maak, niet omdat het zo hoort, maar omdat ík het wil, kan ik dichter bij mezelf blijven. Daardoor ontstaat er ruimte, ruimte voor creativiteit en inspiratie. Dat zorgt er ook voor dat ik minder overprikkeling ervaar, en ik mijn leven als prettig ervaar, ik gelukkiger ben. Ook kan ik op die manier mijn kwaliteiten optimaal benutten. Ik ben op een andere manier naar mijn hoogsensitiviteit gaan kijken en naar de invloed daarvan op mijn leven in combinatie met mijn leefstijl. Je kunt zóveel méér aan wanneer je zowel lichamelijk als geestelijk in balans bent! En dat gun ik jou ook!

   Wil je weten hoe ik dit gedaan heb en wil je zelf ook graag de connectie tussen lichaam & geest weer voelen? Gezond & fit zijn? Zodat jij je energiek, creatief en levenslustig voelt? En niet meer bang hoeft te zijn om overprikkeld te raken? Kijk hieronder voor meer informatie over HSP-Health Coaching of neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

   Liefs Nadia

   Ben je benieuwd of je hoogsensitief bent? Download hier de gratis HSP-Checklist!

   Master Your Health

   Hét 1-1 coachingstraject om aan de slag te gaan met jouw hoogsensitiviteit
   & gezondheidsdoelen. Welke uitdagingen krijg jij op je pad en hoe zorg je ervoor dat je op alle vlakken optimaal functioneert?

   Inspirerende Koffiedate

   Tijdens de inspirerende koffiedate staan we stil bij de drukte en chaos in je hoofd. Ik geef je tips & tricks zodat je overprikkeling kunt voorkomen.

   Walk & Talk

   Wandel coaching brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Deze dynamische vorm van coaching zorgt ook voor meer beweging in processen.