Cursus ‘Nooit Meer Overprikkeld’

ONLINE TRAININGEN

Cursus Nooit Meer Overprikkeld

Leer overprikkeling herkennen én voorkomen.

nadia 1

Weet wat werkt voor jou...

Overprikkeling

Één van de grootste uitdagingen die je als HSP kunt hebben is ervoor zorgen dat je niet continu overprikkeld raakt. Als HSP ben je nou eenmaal sneller en vaker overprikkeld dan niet-HSP. Dit kan ervoor zorgen dat jij steeds over je eigen grenzen heen gaat omdat je mee wilt doen met de rest, zelfs wanneer dit betekent dat je overprikkeld zult raken, wetende dat je daarna niet zoveel meer waard bent….. Het kan er ook voor zorgen dat je juist activiteiten uit de weg gaat en er voor kiest om niet zoveel meer te ondernomen omdat je bang bent om overprikkeld te raken.

Weten wat voor jou werkt helpt je verder en hier kom je alleen achter als je er actief mee aan de slag gaat. Weet dat verandering mogelijk is en dat je geen slachtoffer hoeft te zijn van je hoogsensitiviteit.

In deze cursus geef ik je tips en tricks om dat te bereiken! 

‘Alles draait om bewustzijn & balans.’

Tijd voor actie!

‘Alles draait om bewustzijn & balans.’ Als je dit zo leest, weet je dat eigenlijk ook wel… Toch gaat het in de praktijk keer op keer weer mis. Je blijft balanceren tussen té veel en té weinig prikkels. Het wordt nu tijd om dit aan te pakken!

Jarenlang ben ik op dagelijkse basis overprikkeld geweest. Deze vorm van lange termijn overprikkeling zorgde bij mij uiteindelijk voor een burn-out. Ik wil jou helpen om dit te voorkomen! Ik weet als geen ander hoe het is om regelmatig overprikkeld te zijn en om steeds weer opnieuw te moeten zoeken naar de juiste balans.

Al mijn kennis en ervaring, die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, heb ik met veel liefde in deze cursus gestopt.

Wil jij het proces van overprikkeling beter leren begrijpen? Wil jij de signalen van je lichaam leren kennen en weten hoe je overprikkeling kunt voorkomen? Ben je er klaar mee dat het jou steeds ‘te veel’ is? Wil je nu eindelijk eens balans ervaren in je leven en weten hoe je aan het einde van dag nog energie overhoudt?

Dan is de cursus ‘Nooit Meer Overprikkeld’ écht wat voor jou!

Cursus 'Nooit Meer Overprikkeld'.

Hoe ziet de cursus er uit?

Dag 1: Proces van overprikkeling

Wat is overprikkeling? En wat is het verschil tussen korte en lange termijn overprikkeling?

Dag 2: Prikkelsoorten en triggers

Van welke prikkels heb jij last? Hoe kom je hierachter en wat kun je hier aan doen?

Dag 3: Overprikkeling herkennen

Welke signalen geeft je lichaam wanneer overprikkeling op de loer ligt en wat gebeurt er wanneer je overprikkeld bent? Hou houd je hier rekening mee en hoe blijf je in contact met jezelf?

Dag 4: Overprikkeling voorkomen

Hoe voorkom je dat je steeds opnieuw overprikkeld raakt? Je kunt aan de slag met de tips die je hebt gekregen en je leert hoe je regelmatig bij jezelf kunt inchecken.

Dag 5: Grenzen aangeven

Zeg jij vaak genoeg 'Nee'? Het leren kennen én aangeven van je grenzen is ontzettend belangrijk. Als je dit niet leert zal je nooit kunnen voorkomen dat je overprikkeld raakt. Oefenen met 'Nee' zeggen dus! Hoe? Dat vertel ik je!

Dag 6: Tijd om op te laden!

Hoe zorg je ervoor dat je tussentijds ontprikkeld en hoe doe je dat precies? En wat kun je doen als je toch overprikkeld bent? Ik leer je hoe je snel weer oplaadt en hoe je er voor zorgt dat je aan het einde van de dag nog energie overhoudt.

Dag 7: Goed voor jezelf zorgen

Uit je hoofd en in je lichaam, dat is wat ik je ga leren. Hoe zorg je er voor dat lichaam en geest in balans zijn en blijven? En hoe blijf je na de cursus het geleerde in de praktijk brengen en hoe blijf je goed voor jezelf zorgen?

Bonus materiaal:

Op dag 1 ontvang je een uitgebreid werkboek zodat je direct actief aan de slag kunt met het inzicht krijgen in jouw prikkelverwerking. Daarnaast ontvang je in de dagen daarna verschillende meditaties, affirmaties en een voeding en suppletie advies.

Praktische info

 • 7 dagen een e-mail met daarin uitleg over hoe jij ervoor zorgt dat je nooit meer overprikkeld raakt.
 • Elke dag een video met uitleg over de verschillende onderwerpen.
 • Een uitgebreid werkboek waar je zelfstandig mee aan de slag kunt.
  • Verschillende meditaties die je helpen om in contact te komen met je lijf en het 'hier & nu' en affirmaties die je helpen om meer in je kracht te komen staan.
  • Voeding en suppletie advies voor een betere balans en meer energie.
  • De investering is € 29,- inclusief btw.
  christiana-rivers-02MLReRp3I8-unsplash

  7 Daagse Cursus ‘Nooit Meer Overprikkeld’.

   

  Cursus 'Nooit Meer Overprikkeld.' -online training-

  € 29,-
  (NORMAAL € 49,-)

  Cursus 'Nooit Meer Overprikkeld' + 2x30 min coachsessie t.w.v. €58,-

  € 79,-
  ((NORMAAL € 99,-)

  Veelgestelde vragen

  Na je aanmelding voor de cursus of de cursus inclusief 2 coachsessies, ontvang je van mij een e-mail met een betaallink. Nadat je de betaling hebt voldaan ontvang je van mij een bevestiging en kun je direct starten met de cursus. De mail ontvang je altijd binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Heb je niks ontvangen? Check dan eerst even je spam en neem contact met mij op via nadiaboeijing@gmail.com.

  De cursus is geschikt voor iedere HSP die regelmatig overprikkeld is en dit als een last ervaart. Wil je beter met overprikkeling leren omgaan en meer energie overhouden? Ben je bereid om actief aan de slag te gaan? Dan is de cursus geschikt voor jou!

  De video’s duren gemiddeld ongeveer 5 minuten en de overige kennis en tips en tricks die ik met je deel lees je in 10 tot 15 minuten.

  De opdrachten uit het werkboek nemen meer tijd in beslag, maar je kunt zelf kiezen wanneer je hiermee aan de slag gaat en hoe uitgebreid je dit wilt doen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om pas na de cursus met het werkboek te beginnen.

  Het toepassen van de tips en trick en je alles eigen maken, zodat het voor jou werkt, kost meer tijd. Vergeet niet dat je een gewoonte, die je misschien al je hele leven lang hebt, gaat aanpakken. Dat vraagt tijd, gun jezelf ook die tijd. Hoe lang dit precies duurt verschilt van persoon tot persoon.

  De meditaties die je ontvangt wisselen qua tijd van 5 min tot 20 min. Je kiest zelf wanneer je de meditaties beluistert en je kunt ze ook meerdere keren beluisteren. Alles is naar jou wens in te vullen. Doe waar jij je goed bij voelt.

  Voordat je je aanmeldt en de betaling voldoet heb je de keuze om de cursus met of zonder coaching te volgen. Kies je direct voor de optie inclusief coaching? Dan betaal je € 79,- in plaats van € 99,-. Kies je voor de optie zonder coaching, maar bedenk tijdens het volgen van de cursus dat een coachsessie toch wel heel fijn zou zijn? Natuurlijk is dat mogelijk! Je kunt dan alleen niet meer gebruik maken van de aanbieding en je betaalt dan € 29,- voor een coachsessie van 30 minuten. Je kunt contact met mij opnemen via nadiaboeijing@gmail.com en dan plannen we een afspraak in.

  Deze cursus krijg je via je mail. Je ontvangt de cursus op het e-mailadres waarmee jij je hebt aangemeld. Elke dag, voor 7 dagen lang, krijg je een e-mail met daarin een video, theoretische uitleg, tips & tricks en opdrachten waar je mee aan de slag kunt. Je kunt deze cursus overal volgen, zolang je maar internet hebt. Kies je voor de optie inclusief coaching? Dan neem ik contact met je op voor het inplannen van de coachsessies. Houd je mail goed in de gaten!