• HSP-Healthcoach & Mindfulness Trainer
 • hhlcoaching@gmail.com

Keep going gesprek

HSP-HEALTH & LIFESTYLE COACHING

Keep going Inspiratiesessie

Een duwtje in de goede richting

diego-ph-fIq0tET6llw-unsplash

DOORGAAN & FOCUS HOUDEN

Keep Going Inspiratiesessie

Als ondernemende hoogsensitieve vrouw ontkom je er bijna niet aan… Zeker niet als je thuis ook nog een paar kinderen hebt rond rennen. Je emmertje stroomt zo nu en dan over en de paniek en onzekerheid slaan dan even toe.

Eigenlijk ontgaat jou niets en alle beslissingen die je maakt worden zorgvuldig afgewogen. Maar wanneer jij even niet zo stevig in je schoenen staat, ben je wankel en snel van slag. Je laat je dan beïnvloeden door de mening van anderen, terwijl je dat helemaal niet wilt. Daardoor ben je af en toe het spoor bijster en juist op zo’n moment kan je wel wat hulp gebruiken. Iemand die je begrijpt én weet hoe het werkt in jouw hoofd. Dat maakt het zoveel makkelijker om beslissingen te nemen. Zo ben je snel weer op weg, kun je doorgaan & houd je focus!

‘Soms moet je niet blijven denken, soms moet je gewoon gaan.’

Daar gáán we weer...

Alles loopt op rolletjes, totdat je gedachten weer een loopje met je nemen. En heel eerlijk? Als HSP ontkom je er bijna niet aan… Jouw brein is nou eenmaal overactief. Het observeert, signaleert, analyseert en overdenkt. Vooral dat laatste kan je nogal eens in de weg zitten. Ben je net zo lekker bezig en daar komen ze weer, die gedachten, een hele stroom. Je herkent ze vast:

‘Wat bedoelde ze eigenlijk met die opmerking?’ ‘Had ik dit niet beter anders kunnen verwoorden?’ ‘Misschien moet ik toch nog even een klein beetje aanpassen aan het werk dat ik net heb afgerond?’ ‘Als ik dit zo doe, wat zullen anderen daar dan van denken?’ ‘Misschien is dit toch niet de juiste keuze?’ Wie zit er op mij te wachten?’ ‘Ik zie door de bomen het bos niet meer, waar moet ik beginnen?’ ‘Hoe combineer ik mijn werk & kinderen en hoe zorg ik ervoor dat ik nog tijd overhoud voor mezelf?’ Hoe flans ik een fatsoenlijke maaltijd in elkaar, terwijl ik geen energie meer heb om te koken?’ ‘Ja, maar de kinderen…’

Herken je ze? Die gedachten die ervoor zorgen dat je je als verlamd voelt? Zo overweldigend dat je niet meer weet hoe je vooruit moet? Dat je graag iemand zou hebben die je wat praktische tips geeft, zodat je weet hoe je weer door kunt en focus houdt? 

testgggg

Deze sessie is geschikt voor jou als…

 • Jij het gevoel hebt dat je vastzit.
 • Jouw gedachten je 'verlammen'.
 • Je handvatten nodig hebt om met een bepaalde situatie om te gaan.
  • Jij houdt van snel schakelen.
  • Jij weet dat je meer in je hebt dan dat er nu uitkomt.
  • Inspanning & ontspanning bij jou niet helemaal in balans zijn.

  Locatie

  De Inspiratiesessie is zowel online als in de praktijk in Emmen te volgen. Online kun je de sessie volgen vanuit huis op een voor jou comfortabele plek. Zorg er wel voor dat je tijdens de sessie niet gestoord kunt worden.

  Tijd

  De Keep Going Inspiratiesessie duurt 30 minuten en vindt online plaats door middel van beeldbellen of in de praktijk in Emmen. Voorafgaand aan je afspraak ontvang je van mij een mail met meer informatie.

  Doorgaan & Focus

  Voorafgaand aan het gesprek geef je mij je vraag door, zodat we direct aan de slag kunnen. Tijdens het gesprek geef ik je praktische tips (minimaal 3) en handvatten zodat je weet hoe je deze situatie kunt aanvliegen. Na de sessie kun je meteen aan de slag en heb je weer focus.

  AANMELDEN

  Doorgaan & focus houden

  Een duwtje in de goede richting

   

  IMG_2821

  Keep Going Inspiratiesessie

  Tijdens de sessie bespreken we waar jij op dit moment in vastloopt en ik geef je praktische tips (minimaal 3) en handvatten zodat je weet hoe je deze situatie kunt aanvliegen en snel weer door kunt. Na de sessie kun je meteen aan de slag en heb je weer focus. Let’s gooooo!

  KEEP GOING INSPIRATIESESSIE

  € 29,-
  - gesprek van 30 minuten
  - praktische tips & handvatten
  - je kunt weer door & hebt focus

  PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW.
  VOOR ONDERNEMERS OF BEDRIJVEN GELDEN ANDERE TARIEVEN, NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP.