• HSP-Healthcoach & Mindfulness Trainer
 • hhlcoaching@gmail.com

Master Your Health

HSP-HEALTH & LIFESTYLE COACHING

Master Your Health Hét coachingstraject voor ondernemende hoogsensitieve vrouwen

Meer energie, minder overprikkeling

NADIA111

Overprikkeling voorkomen

Master Your Health 1-1 Coaching

Ben je hoogsensitief, maar weet je niet goed hoe je hier op een positieve manier mee om kan gaan? Als coach begeleid ik ondernemende hoogsensitieve vrouwen naar een optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam, zodat ze meer energie hebben en hun hoogsensitiviteit kunnen gaan inzetten als kracht!

Loop je vast vanwege je hoogsensitiviteit en uit dit zich in klachten als; overspannenheid, burn-out, depressie, faalangst of (psycho)somatische problematiek? Wil je jezelf beter leren begrijpen en wil je ontdekken waar jouw kracht ligt? Met dit traject leer je op een positieve manier naar jouw hoogsensitiviteit kijken én leer je hoe je met overprikkeling om kunt gaan en hoe je dit kunt voorkomen. Tevens leer je luisteren naar wat jij écht nodig hebt en hoe jij jezelf hierin kunt ontplooien.

Tijdens de 1-1 coaching van het Master Your Health traject voeren we veranderingen door waar je écht wat aan hebt, zodat je steeds bewuster & gezonder gaat leven en meer en meer gaat voelen wat goed voor jou is én waar jouw kracht ligt.

Daarom help ik jou niet alleen met jouw hoogsensitiviteit, maar ook met voeding, suppletie & leefstijl. Kortom, het hele pakket. Voel je weer fit en krachtig en durf te geloven in de kwaliteiten die jij als HSP van nature bezit!

Veel werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met mij op of mail naar info@hhlcoaching.nl of hhlcoaching@gmail.com.

Herken je dit?

 • Je bent vaak last van prikkels en bent daardoor snel overprikkeld
 • Je voelt je vaak anders en onbegrepen
 • Jouw hoofd is gauw 'vol'
 • Je zit niet lekker in je vel
 • Jij weet dat je unieke kwaliteiten bezit, het lukt je alleen niet om ze optimaal te benutten
 • jij voelt je vaak moe en hebt weinig energie
 • Jij zet goed voor jezelf zorgen op de laatste plaats
  • Jij hebt het gevoel dat jij jezelf altijd moet verantwoorden
  • Jij bent uit balans en kan het tempo dat er van je wordt gevraagd niet meer bijhouden
  • Jij bent jouw connectie tussen lichaam & geest kwijt
  • Je gewicht heeft invloed op je gemoedstoestand
  • Je neemt vaak emoties van anderen over
  • Je laat je gemoedstoestand beïnvloeden door toestanden van buitenaf
  • Je hebt moeite met het variëren in je voedingspatroon en je reageert vaak op bepaalde voedingsmiddelen

  Hoe zou het zijn als?

  • Jij op een positieve manier met prikkels om kunt gaan
  • Jij rust hebt in je lijf en hoofd
  • Je niet meer dagelijks overprikkeld bent
  • Jij je energiek & levenslustig voelt
  • Jij weet hoe je goed voor jezelf zorgt
  • Jij lekker in je vel zit en dit fysiek ook uitstraalt
  • Jij je goed voelt, no matter what
   • Jij je niet meer anders en onbegrepen voelt
   • Jij in balans bent en van daaruit bewuste keuzes kunt maken
   • Jij de verbinding tussen lichaam & geest weer voelt
   • Jij weet waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze optimaal kunt benutten
   • Jij een gezonde relatie hebt met voeding en weet wat voor jouw lichaam werkt.
   • Jij de emoties van anderen niet meer overneemt

   'Goed voor jezelf zorgen is een keuze die je elke dag opnieuw kunt maken'

   Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om als HSP goed voor jezelf en je lichaam te zorgen en welke rol voeding en leefstijl daarbij speelt. Wat mijn manier van werken zo uniek maakt is dat ik verder kijk dan alleen hoogsensitiviteit en de invloed daarvan op jouw leven. 

   Als HSP loop je niet alleen meer kans op overspannenheid, een burn-out, depressie, faalangst of (psycho)somatische problematiek, door de prikkels die je gedurende een dag allemaal intens te verwerken krijgt en de stress die deze manier van leven voor jou met zich meebrengt.

   Je bent óók gevoeliger voor het ontwikkelen van (voedsel)allergieën en intoleranties, waardoor je immuunsysteem van binnenuit nog méér wordt aangetast. Met als gevolg dat jij steeds minder kunt hebben en steeds vaker overprikkeld raakt. Lichaam en geest raken uit balans en de connectie tussen beide is ver te zoeken.

   Door verbeteringen door te voeren op het gebied van voeding en leefstijl in combinatie met het aanpakken van problematiek die jij ervaart vanwege je hoogsensitiviteit, zul je merken dat je je steeds krachtiger gaat voelen. Je leert jezelf en je gevoelige systeem beter begrijpen én waarderen.

   Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan? Maak hieronder dan meteen een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

   unnamed

   ‘Hoe wil jij dat je leven er uitziet & wat heb jij daar nu voor nodig?’

   Dit traject is geschikt voor jou omdat…

   • Jij intuïtief bent en voelt dat dit is wat je nu nodig hebt
   • Jij een sterk zelfbewustzijn hebt
   • Jij goed kunt analyseren & reflecteren
    • Jij weet dat je meer in je hebt dan dat er nu uitkomt
    • Jij vastberaden bent om jouw doelen te behalen
    • Jij bereid bent om het werk te doen & er volledig voor wilt gaan
    christiana-rivers-02MLReRp3I8-unsplash

    Wat kun je verwachten?

    Als je graag 1 op 1 gecoacht wilt worden dan maak je eerst een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Als jij besluit dat dit dé manier is die bij jou past, én we zien een samenwerking beiden zitten, dan wordt er in overleg met jou een afspraak gemaakt voor het intakegesprek. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en vertel ik iets over mijn manier van werken. Ook zullen we jouw doelen gaan bepalen en kijken we naar waar jij nu staat en waar je naartoe wilt. Vervolgens werken we in 6 coachgesprekken van 1 uur, die tweewekelijks zullen plaatsvinden, aan jouw doelen. We bespreken jouw progressie en ik geef je tips & deel mijn ervaring met je. Daarnaast ontvang je een uitgebreid werkboek met vragen en opdrachten die zorgen voor meer inzicht in jouw leven met hoogsensitiviteit.

    De gesprekken kunnen zowel online als in de praktijk in Emmen plaatsvinden. Steeds meer mensen kiezen voor online coaching, omdat ze zo minimale tijd kwijt zijn. Daarnaast volg je de coaching vanuit je eigen vertrouwde omgeving, zodat je je snel op je gemak voelt en kun je na afloop van het gesprek rustig alles laten bezinken, zonder dat je nog energie verliest aan het reizen.

    Locatie

    De 1-1 coaching is zowel online als in de praktijk in Emmen te volgen. Online kun je de coaching volgen vanuit huis op een voor jou comfortabele plek. Zorg er wel voor dat je tijdens de sessie niet gestoord kunt worden.

    Tijd

    De 1-1 coaching bestaat uit een intakegesprek van circa 30 minuten. Gevolgd door 6 coachsessie van 60 minuten. Het gehele traject duurt ongeveer 4 maanden.

    Fit & Krachtig

    Tijdens het traject werk je aan de doelen die jij jezelf hebt gesteld met betrekking tot je hoogsensitiviteit en je gezondheid. We herstellen de connectie tussen lichaam & geest en je leert je hoogsensitiviteit beter begrijpen. Na afloop van het traject heb je meer energie én weet je hoe je in balans blijft & hoe je overprikkeling kunt voorkomen.

    AANMELDEN

    Meer energie, minder overprikkeling

    Gun jezelf dit cadeautje

    unnamed (1)
    jen-p-FoG8lotg7AA-unsplash

    Master Your Health 1-1 Coachingstraject voor ondernemende hoogsensitieve vrouwen

    Tijdens de 1-1 coaching voeren we veranderingen door waar je écht wat aan hebt, zodat je steeds bewuster & gezonder gaat leven en meer en meer gaat voelen wat goed voor jou is én waar jouw kracht ligt. Je kunt zoveel meer dan je denkt en ik kan je daarbij helpen. Let’s do this!

    Master Your Health

    € 529,-
    INCLUSIEF:
    - Intakegesprek
    - 6 coachgesprekken
    - 4 maanden persoonlijke begeleiding
    - Uitgebreid werkboek met opdrachten
    - Advies over voeding, suppletie & leefstijl als HSP
    - Op een positieve manier leren omgaan met je hoogsensitiviteit
    - Het systeem van overprikkeling uitgelegd en tips om hiermee om te gaan
    - Advies voor de toekomst na afloop van het traject
    - Gedurende het traject onbeperkt vragen stellen via e-mail

    PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW.
    VOOR ONDERNEMERS OF BEDRIJVEN GELDEN ANDERE TARIEVEN, NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP.

    Twijfel je nog? Hieronder lees je de veel gestelde vragen...

    Ik heb mij aangemeld voor de 1-1 coaching, hoe gaat het nu verder?

    Na het aanmelden voor de training via het aanmeldformulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we of de coaching bij je past, wat je wensen en behoeften zijn en je kunt me al je vragen stellen. Pas na het gesprek beslissen we definitief of we een samenwerking aangaan.

    Hoe gaat het met de betaling?

    Mochten we na het intakegesprek besluiten om samen aan de slag te gaan, dan ontvang je van mij een factuur. Pas na het ontvangen van de betaling starten we met de 1-1 coaching. Mocht de investering voor de 1-1 coaching een belemmering vormen om te starten, dan is gespreide betaling altijd mogelijk.

    • Vraag bij je werkgever na of deze bereid is de kosten van een coachingstraject te vergoeden. Bijna alle werkgevers hebben opleidings- en ontwikkelbudgetten beschikbaar.

    </ p>

    Hoe weet ik zeker dat ik hoogsensitief ben?

    Hoogsensitiviteit is een eigenschap, er bestaat dus niet zoiets als een diagnose. Hier kun je een checklist bekijken. Je kunt zelf de conclusie trekken of je hoogsensitief bent of niet. Als je vermoedt dat je hoogsensitief bent, dan ben je dat waarschijnlijk ook. Twijfel je hierover of heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

    </ p>

    Ik twijfel of coaching wel wat voor mij is.

    Neem gerust contact met mij op voor een gratis inspiratiesessie. We kunnen dan bespreken waarom en waarover je twijfelt en of mijn manier van coachen wat voor jou is.

    </ p>

    Zorgt online coaching niet voor heel veel afstand?

    Nee, uit ervaring blijkt dat er meestal snel een klik is omdat we beide hoogsensitief zijn. Online coaching is doelgericht, je zit sneller in een diepgaand gesprek en vergeet daardoor dat er nog een scherm tussen zit. Vind je het spannend om een online coachingstraject te volgen, of ben je bang dat je je ongemakkelijk zal voelen bij een online coachgesprek? We kunnen eerst even kennismaken door middel van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan kun je meteen uitproberen hoe zo’n online gesprek voelt. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten.

    </ p>

    Ik vind het een flinke investering.

    Dat is het ook. Je kunt het ook echt zien als een investering in jezelf, waar je de rest van je leven baat bij hebt. En wat gaat het je kosten in het leven als er nu niets verandert?

    Wordt de coaching vergoed?

    Veel werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met mij op of mail naar info@hhlcoaching.nl of hhlcoaching@gmail.com.

    Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op!

    allie-smith-qLFMw8nEbYs-unsplash