• HSP-Healthcoach & Mindfulness Trainer
  • hhlcoaching@gmail.com

Walk & Talk

HSP-HEALTH & LIFESTYLE COACHING

Walk & Talk
De natuur als inspiratiebron

Wandel coaching brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging.

homepage-image-2

Breng jezelf in beweging

Stilstaan bij actuele situaties

Tijdens een wandeling gebruik ik de natuur als inspiratiebron om daarmee het proces van coaching te verrijken. Wandelen is gezond, dat weten we allemaal.

Wandel coaching brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Deze dynamische vorm van coaching zorgt ook voor meer beweging in mentale- en emotionele processen. Het gelijktijdig lopen en praten zorgt ervoor dat het lichaam en het hoofd met elkaar verbonden worden en daarmee het verstand en het gevoel.

Creativiteit, intuïtie en intellectuele helderheid wordt door wandelen geprikkeld. Een prettige bijkomstigheid bij wandelen is, dat je lichaam hormonen vrijmaakt waardoor je lekker in je vel komt te zitten.

'Wandelen is de haast uit je hoofd halen en kijken wat er overblijft.'

Helderheid

Laat je creativiteit weer stromen

 

Tijdens een wandeling zullen we net zoals tijdens een Inspirerende Koffiedate stilstaan bij actuele situaties in jouw leven. We analyseren het moment en jouw invloed daarop.

Ik help je bij het opnieuw leren luisteren naar jezelf en het volgen van je hart en samen zorgen wij ervoor dat jij weer in je kracht komt te staan. Wat jij nodig hebt is iemand die van een afstand met je meekijkt en ziet waar jouw valkuilen liggen.

Iemand die je helpt met het creëren van overzicht in je hoogsensitieve brein en die je leert hoe je overprikkeling kan voorkomen. Zodat jij weet hóe je slimme keuzes maakt én welke stappen je daarvoor kunt zetten. Ik zorg ervoor dat de mist in je hoofd verdwijnt, zodat jij weer helder en geconcentreerd aan de slag kunt.

green-chameleon-s9CC2SKySJM-unsplash

Locatie

De Walk & Talk vindt buiten plaats in een rustige bosrijke omgeving in de buurt van Emmen. Dit kan zowel een bos als park zijn, een omgeving waar we ons beiden op ons gemak voelen. De exacte locatie zal voorafgaande aan het gesprek in overeenstemming worden vastgesteld.

Tijd

De Walk & Talk duurt 1 uur en vindt buiten in de natuur plaats in de omgeving van Emmen. Voorafgaand aan je afspraak ontvang je van mij een mail met meer informatie.

Helderheid

Aan het eind van de Walk & Talk weet jij precies hoe je overprikkeling kunt voorkomen en heb je structuur aangebracht in de chaos in je hoofd. Je creativiteit stroomt en je kunt weer gefocust aan de slag als moeder, ondernemer & jezelf.

AFSPRAAK MAKEN

Creëer helderheid

En laat je creativiteit weer stromen

404-error-page

Walk & Talk

Tijdens de Walk & Talk zullen we stilstaan bij actuele situaties in jouw leven. We analyseren het moment en jouw invloed daarop. Ik help je aan inzichten, zodat jij weet hóe je slimme keuzes maakt én welke stappen je daarvoor kunt zetten. Een wandeling is laagdrempelig en informeel en zorgt ervoor dat jij weer helder en geconcentreerd aan de slag kunt.

INVESTERING: € 79,- *

*INCLUSIEF BTW