Eindelijk is het dan zover, de website van Happy Healthy Living Coaching is online. Na maanden van hard werken, brainstormen, voorbereiden, overleggen, verbeteren, peinzen en nog meer verbeteren is de website af en ben ik klaar om van start te gaan als health, lifestyle & life coach.

Ik ben begonnen met het maken van mijn website, het schrijven van teksten en het maken van formulieren die ik nodig heb tijdens een traject, zoals een intakeformulier en een checklist. Na het eerst een aantal weken alleen te hebben geprobeerd heb ik op een gegeven moment besloten om hulp te vragen. Ik werkte hard en maakte lange dagen maar eerlijk gezegd schoot het niet echt op. Ik wilde zo graag dat het perfect werd, maar ik kreeg niet voor elkaar wat ik voor ogen had.
Om hulp vragen was hard nodig, en voor mij een flinke stap in de goede richting. Ik vind vaak dat ik alles zelf moet kunnen en ik ben gauw geneigd om alles zelf te willen doen, met de gedachte ‘dan gebeurt het tenminste goed’. Niets is minder waar… Ieder zijn expertise, toch? En die van mij ligt nou eenmaal niet bij vormgeven, fotograferen of websites bouwen en dat is helemaal niet erg. Ik doe waar ik goed in ben en dat is mensen inspireren, motiveren en informeren over een gezonde leefstijl, voeding, balans in het leven, stress & burn-out, hoog gevoeligheid, ontspanning, bewustwording en zelfkennis.

Ik ben super blij met het eindresultaat en ontzettend trots op wat ik tot nu toe bereikt heb. In deze blog wil ik graag gebruik maken van de gelegenheid om mijn familie en vrienden te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun en vanwege het feit dat zij geloven in mij en in mijn kwaliteiten. Tot slot wil ik een aantal mensen de credits geven die zij verdienen. Het gave logo en de visitekaartjes van Happy Healthy Living Coaching zijn ontworpen door Vera Post van Vera Post Vormgeving. De prachtige foto’s op mijn website zijn genomen door Michel Arens van MA Productions. Mijn mooie website is gemaakt door Denis Prkic van Internetbureau Volaris.

Kijk gerust rond op mijn website en laat me weten wat je er van vindt!

Liefs Nadia

Geef een reactie