• HSP-Healthcoach & Mindfulness Trainer
  • hhlcoaching@gmail.com

Over mij

EVEN VOORSTELLEN

Nadia Boeijing-Bradaï
Happy Healthy Living Coach

Mijn naam is Nadia Boeijing-Bradaï & ik woon in Emmen samen met mijn man Erik en onze twee dochters. In juli 2013 ben ik afgestudeerd als Midden-Oosten deskundige aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in zowel de Arabische-islamitische cultuur en religie als de Arabische taal. Vanwege mijn interesse in verschillende culturen en religies, maar ook vanwege mijn interesse in de zin en betekenis van al wat een mens overkomt heb ik vervolgens gekozen voor een Master religiewetenschappen. In december 2014 ben ik afgestudeerd als religiewetenschapper aan de Radboud universiteit te Nijmegen met als specialisatie geestelijk verzorger.

Vervolgens kwam ik terecht bij een grote overheidsinstantie, waar ik van 2015 tot 2018 werkzaam ben geweest. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik veel ervaring opgedaan in het voeren van individuele gesprekken. Echter, miste ik de diepgang in de gesprekken en de tijd en aandacht voor de mens als individu. Ik merkte dat mijn werkzaamheden mij geen voldoening meer gaven.

Vanwege mijn interesse in gezonde voeding, beweging en leefstijl en de invloed hiervan op lichaam en geest besloot ik om een opleiding tot gezondheidscoach te volgen. In januari 2018 heb ik een diploma behaald als stress en burn-out coach. In juni 2018 heb ik diploma’s behaald als gewichtsconsulente en gezondheidscoach. Als gediplomeerd gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), waardoor ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen.

Om mij heen zie ik veel mensen worstelen met hun gezondheid en vaak vergeten we welke invloed we hier zelf op uit kunnen oefenen, door goed voor ons lichaam en onze geest te zorgen.
Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zelf heb ik ook de invloed van goede voeding, beweging en ontspanning mogen ervaren. Ik voel me hierdoor fitter en zit lekkerder in mijn vel. En ik merk dat ik als HSP veel meer aan kan!

Ik heb een passie voor koken en hou er van om nieuwe recepten uit te proberen. Ik vind het heerlijk om in de keuken bezig te zijn, te koken en te bakken en om ‘comfort food’ aan te passen zodat het net iets gezonder wordt. Daarnaast vind ik het fijn om te dansen, zwemmen, wandelen, lezen en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Dit alles heeft me doen besluiten om mijn eigen praktijk te starten als HSP-health, lifestyle & life coach. Mijn praktijk staat voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij vertrouwen en positiviteit hoog in het vaandel staan. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Door middel van mijn coaching hoop ik zoveel mogelijk vrouwen te kunnen motiveren en inspireren.

Wil je meer over mij weten, een afspraak maken of een samenwerking aangaan? Neem dan contact met mij op of mail naar hhlcoaching@gmail.com

CONTACT OPNEMEN

HSP - Health & Lifestyle Coach
Bel: 06 – 51 29 58 68

Wil je iets vragen of heb je een opmerking? Dan kun je contact met mij opnemen.