• HSP-Healthcoach & Mindfulness Trainer
  • hhlcoaching@gmail.com

Voor 3-4 personen

Oooh dit wil je als je van gamba’s houdt! De wodka geeft de pasta een heerlijke aparte smaak die je écht wilt proberen.
Pasta + Gamba’s + Wodka need I say more?

Dit heb je nodig:

  • 250 gram verse pappardelle
  • 200 gram gamba’s in knoflookmarinade
  • ½ rode peper
  • 100 gram crème fraîche (light)
  • 50 ml wodka
  • scheutje olijfolie
  • peper & zout

Zo maak je het:

  • Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking (2/3 min).
  • Snijd een rode peper doormidden, verwijder de zaadlijst en snijd een halve rode peper fijn in reepjes.
  • Verhit wat olie in een wokpan, voeg de gamba’s en rode peper toe en wok 3 minuten op hoog vuur.
  • Doe de creme fraîche en de wodka bij de gamba’s in de wokpan en breng op smaak met zout & peper.
  • Voeg dan de pappardelle toe en roer voorzichtig door elkaar.
  • Verdeel de pappardelle met de gamba’s over de borden en garneer met wat verse peterselie.

Eet smakelijk! Ga jij dit recept proberen? Laat je me weten wat je er van vindt?

 

*De pasta bevat geen groenten. Om aan je dagelijkse portie te komen zou je nog wat ui en paprika aan de pasta kunnen toevoegen of je eet er een lekkere salade bij.
*Let je op je voeding en je calorie inname? Vervang de crème fraîche dan voor roomkaas (light) en meng dit eventueel met wat water of halfvolle melk tot een saus.
*Kun je geen pappardelle vinden? Gebruik dan een andere pasta naar keuze.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter