Dit wil je! Dit heerlijke naanbrood met courgette & geitenkaas kan altijd! Als lunch, diner of bij de borrel. Het is echt het perfecte fingerfood. En aangezien de horeca nog wel even gesloten is, zit er niks anders op dan zelf de keuken in te duiken voor je ideale comfortfood!
Dit heb je nodig:
-1 naanbrood
-verse geitenkaas (rol, ongeveer drie stukjes)
-40 gram geitenkaas spread
-Een paar takjes verse munt
-1 courgette
-1 ui
-een spiraalsnijder
-peper & zout
Zo maak je het:
- Was de courgette en maak er sliertjes van met de spiraalsnijder. Doe de courgette sliertjes in een vergiet en bestrooi met zout. Laat de courgette ‘zweten’, het zout trekt het vocht uit de courgette. Laat het geheel 20 min uitlekken.
- Besmeer het naanbrood met de geitenkaas spread.
- Breng op smaak met zout & peper.
- Snijd de ui en was en snijd de munt fijn. Beleg het naanbrood met de ui en munt.
- Verdeel de uitgelekte courgette over het naanbrood.
- Beleg het naanbrood met de schijfjes verse geitenkaas en voeg eventueel nog wat munt toe.
- Bak het naanbrood 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Eet smakelijk!
Ga jij dit recept uitproberen? Laat het me weten in de comments!