• HSP-Health, Lifestyle & Life Coach / Mindfulness Trainer
  • info@hhlcoaching.nl

Health & Lifestyle Coaching

DIENSTEN

Health & Lifestyle Coaching
Begeleiding naar een optimale balans

Als health & lifestyle coach begeleid ik cliënten naar een optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam.

life-coaching

Als health & lifestyle coach begeleid ik cliënten naar een optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wordt maar liefst 75% van alle welvaartsziekten veroorzaakt door onze levensstijl. Als health & lifestyle coach kan ik helpen om deze ziekten te voorkomen en om jouw gezondheid te behouden.

Zich gezond voelen

Iedereen heeft een ander idee bij ‘zich gezond voelen’. Of jij je gezond voelt of niet, hangt niet alleen af van jouw lichaam, maar ook van andere factoren. Als gezondheidscoach richt ik mij zowel op het lichaam als op de geest. Ik help jou hier een balans tussen te vinden, zodat jij je fitter en vitaler gaat voelen. Als health & lifestyle coach kan ik jou bij heel verschillende klachten helpen. Bijvoorbeeld: zogenaamde welvaartsziekten en klachten als stress, overspannenheid en een burn-out. Maar ook bij vage klachten die maar niet overgaan, een algeheel gevoel van onbehagen of klachten waarvoor geen directe fysieke oorzaak wordt gevonden, zoals rugpijn, pijn in de nek of schouders, vermoeidheid, oorsuizen en allergische reacties.

Te hoge werkdruk

Zaken zoals een te hoge werkdruk, te veel sociale verplichtingen, bewerkt voedsel en een vervuilde lucht zijn vaak oorzaken van lichamelijke problemen, evenals (onbewuste) diepgewortelde patronen, overtuigingen en gevoelens. Jij kunt dus zelf een grote invloed uitoefenen op jouw gezondheid. Als health & lifestyle coach kan ik jou helpen weer de regie te nemen over jouw eigen gezondheidsproces.

Meer weten? Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.