Zorg jij er voor dat je voldoende vocht binnen krijgt? Tijdens deze warme dagen is dat extra belangrijk!

Ik heb de hele dag een kan water naast me staan die ik gedurende de dag bijvul en waar ik de hele dag uit drink. Ook start ik ‘s ochtends altijd met het drinken van een halve liter water. Dit doe ik meteen zodra ik wakker ben. Wist je dat je ’s nachts heel veel vocht verliest? Het is daarom verstandig om dit direct weer aan te vullen. Je voelt je er ook meteen fitter & energieker door.

Het drinken van water zorgt er voor dat de afvalstoffen in je lichaam kunnen worden afgevoerd. Ook houdt het je huid stralend en gezond en zorgt het ervoor dat je alert blijft.

Ik drink zelf gemiddeld 2/3 liter water per dag. Vaak voeg ik wat fruit toe aan mijn water voor een lekker smaakje of maak ik bruiswater met mijn sodastream.

Tips:

  • Wil je fruit toevoegen aan je water? Sinaasappel, citroen & limoen, geeft je water een lekkere frisse smaak.
  • Tijd besparen? Snijd al het fruit in één keer in schijfjes en bewaar het in zakjes in de vriezer. Zo heb je altijd fruit om aan je drankje toe te voegen én blijft het ook nog lekker koel. Ook heel handig voor in je Gin-Tonic 😉

Drink jij voldoende water? Ga je mijn ‘fruit in de vriezer’ tip toepassen? Maak een foto van je drankje (hoeft geen water te zijn) en tag mij  op social media!

Geef een reactie