• HSP-Healthcoach & Mindfulness Trainer
  • hhlcoaching@gmail.com
[rev_slider alias="sliderdemo"]

Lekker, gezond & simpel te maken: guacamole. En zelf gemaakt is sowieso veel lekkerder én voedzamer dan de guacamole die je in de supermarkt koopt. Avocado’s bevatten veel vezels en gezonde vetten, één van de redenen om dit eens vaker op je menu te zetten. Lekker om in te dippen, als bijgerecht, spread voor of brood of voor bij de borrelplank!

Dit heb je nodig:

  • 1 avocado
  • 1 trostomaat
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1 limoen
  • peper, zout en chilipeper.

Zo maak je het:

  • Ontpit de avocado en snijd in blokjes.
  • Snijd de tomaat in hele fijne blokjes en verwijder de zaadlijsten.
  • Prak de avocado samen met wat sap van de limoen. Tot dat het een smeuïg geheel is.
  • Voeg de fijn gesneden tomaat en de knoflook toe.
  • Breng op smaak met zout, peper en chilipeper.

Enjoy!

 

Je kunt de guacamole goed afgedekt ongeveer twee dagen bewaren in de koelkast.

 

 

 

 

Laat een reactie achter