Voor 4 personen
Nog zo’n heerlijk Mexicaans gerecht wat binnen no-time op tafel staat en waar het hele gezin van kan mee eten. Lekker, gezond en boordevol eiwitten!
Dit heb je nodig:
- 500 gram mager rundergehakt
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 ui gesnipperd
- 1 teentje knoflook geperst
- 1 zak paprikamix in blokjes gesneden
- 1 blikje mais
- 1 blikje kidneybonen
- 1 pak volkoren tortilla wraps
- 1 potje salsa saus
- 1 zakje geraspte jonge kaas
- peper, zout, paprikapoeder, komijnpoeder en chilipeper.
- Optioneel: crème fraîche of roomkaas en een zakje geraspte jonge kaas
Zo maak je het:
- Bak het gehakt rul en voeg de ui en knoflook toe. Breng op smaak met peper, zout, komijnpoeder, paprikapoeder en de chilipeper.
- Voeg de gesneden paprika toe en bak nog 10 minuten mee.
- Voeg dan de kidneybonen, mais en tomatenblokjes toe aan het gehakt. Proef even of de smaak naar wens is.
- Verwarm de wraps voor in de oven of magnetron. Besmeer met een dun laagje roomkaas en beleg met het gehaktmengsel.
- Strooi er een beetje geraspte kaas over en doe er wat salsa saus over.
- Vouw vervolgens de wrap dicht en enjoy!
Lekker met een tomatensalade on the side & homemade guacamole!