• HSP-Healthcoach & Mindfulness Trainer
  • hhlcoaching@gmail.com
[rev_slider alias="sliderdemo"]

Voor 4 personen

Nog zo’n heerlijk Mexicaans gerecht wat binnen no-time op tafel staat en waar het hele gezin van kan mee eten. Lekker, gezond en boordevol eiwitten!

Dit heb je nodig:

  • 500 gram mager rundergehakt
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1 zak paprikamix in blokjes gesneden
  • 1 blikje mais
  • 1 blikje kidneybonen
  • 1 pak volkoren tortilla wraps
  • 1 potje salsa saus
  • 1 zakje geraspte jonge kaas
  • peper, zout, paprikapoeder, komijnpoeder en chilipeper.
  • Optioneel: crème fraîche of roomkaas en een zakje geraspte jonge kaas

Zo maak je het:

  • Bak het gehakt rul en voeg de ui en knoflook toe. Breng op smaak met peper, zout, komijnpoeder, paprikapoeder en de chilipeper.
  • Voeg de gesneden paprika toe en bak nog 10 minuten mee.
  • Voeg dan de kidneybonen, mais en tomatenblokjes toe aan het gehakt. Proef even of de smaak naar wens is.
  • Verwarm de wraps voor in de oven of magnetron. Besmeer met een dun laagje roomkaas en beleg met het gehaktmengsel.
  • Strooi er een beetje geraspte kaas over en doe er wat salsa saus over.
  • Vouw vervolgens de wrap dicht en enjoy!

Lekker met een tomatensalade on the side &  homemade guacamole!

 

Laat een reactie achter