Inspirerende Koffiedate

HSP-HEALTH & LIFESTYLE COACHING

Inspirerende Koffiedate
Tips & tricks voor meer rust in je hoofd

Samen creëren we orde in de chaos.

Nadia kantoor

Overprikkeling

Chaos in je hoofd

Jij wilt graag vol focus aan de slag met je bedrijf en je wilt er ook met alle aandacht voor je kinderen kunnen zijn, zonder daarbij jezelf te verliezen…

Maar wanneer jij eenmaal aan je werkdag bent begonnen stroomt jou emmertje eigenlijk al gauw over. Het is druk in je hoofd, zeg maar gerust één dikke chaos en je vraagt jezelf af hoe lang je met zo’n vol hoofd je werk nog goed kunt doen.

Jij werkt hard om je gezin en bedrijf draaiende te houden. Je doet enorm je best en zorgt ervoor dat het je kinderen aan niets ontbreekt. Als hoogsensitieve vrouw & ondernemer weet je precies wat een ander nodig heeft en daar speel je handig op in. Het lukt je alleen niet om daarnaast ook nog goed voor jezelf te zorgen, met vrijwel dagelijkse overprikkeling als resultaat.

Je weet wél wat je nodig hebt, dat voel je intuïtief heel goed aan,  het lukt je alleen nog niet om de juiste stappen te zetten.

 

'Stilstaan betekent vooruitgang. Sta eens stil bij de drukte in je hoofd.'

Helikopterview

Ik kijk overstijgend met je mee

Wat jij nodig hebt is iemand die van een afstand met je meekijkt en ziet waar jouw valkuilen liggen. Iemand die je helpt met het creëren van overzicht in je hoogsensitieve brein en die je leert hoe je overprikkeling kan voorkomen. Zodat jij weet hóe je slimme keuzes maakt én welke stappen je daarvoor kunt zetten.

Ik zorg ervoor dat de mist in je hoofd verdwijnt, zodat jij weer helder en geconcentreerd aan de slag kunt.

sincerely-media-ylveRpZ8L1s-unsplash

Locatie

De Inspirerende Koffiedate kan zowel online als in de praktijk in Emmen plaatsvinden. Kies je voor online dan kun je de koffiedate doen vanuit een voor jou comfortabele plek. Zorg er wel voor dat je op een rustige plek zit en dat je niet gestoord word. Houd er rekening mee dat je dan wel zelf even een kopje koffie moet zetten.

Tijd

De Inspirerende Koffiedate duurt 1 uur en vindt online plaats door middel van beeldbellen of in de praktijk in Emmen. Voorafgaand aan je afspraak ontvang je van mij een mail met meer informatie.

Helderheid

Aan het eind van de Inspirerende Koffiedate weet jij precies hoe je overprikkeling kunt voorkomen en heb je structuur aangebracht in de chaos in je hoofd. Jij kunt weer gefocust aan de slag als moeder, ondernemer & jezelf.

AFSPRAAK MAKEN

Creëer overzicht

De touwtjes weer in handen krijgen

koffiedate

Inspirerende Koffiedate

Tijdens de Inspirerende Koffiedate hebben we het over de dingen die op dat moment voor jou belangrijk zijn, waar jij tegenaan loopt en welke tips & tricks ik voor je heb om bepaalde situaties aan te pakken. Ik help je aan inzichten, zodat jij beter begrijpt waarom dingen gaan zoals ze gaan. Een koffiedate is laagdrempelig en informeel en is voor veel mensen al voldoende om de touwtjes weer in handen te krijgen.

Investering: € 79,- *

*INCLUSIEF BTW